Hänet poistettiin talosta sillä hän alkoi heitteleemän Mariannea viinilasilla ja energiajuoma tölkillä.

Big Brother -talossa koettiin torstain ja perjantain välisenä yönä erikoinen välikohtaus, kun Niko raivostui Mariannelle. Mies heitti Mariannea täydellä viinilasilla ja juomatölkillä sillä seurauksella, että hänet poistettiin perjantaina BB-talosta.

Sunnuntain suorassa lähetyksessä Niko nähtiin purkamassa tunteitaan päiväkirjahuoneessa heti välikohtauksen jälkeen. Samalla selvisi, että Nikon raivokohtaus sai alkunsa pinkistä paidasta.

- Nää on mun synttärit ja tänne tulee joku ämmä tekorastojen kanssa selittämään miten mulle sopii pinkki paita, Niko sopersi itkun lomasta.

Nikon raivokohtaus kohdistui siis ainakin osittain hieman väärään henkilöön, sillä kyseisen kommentin teki mitä ilmeisimmin taloon juuri astellut BB-Kassu.

Siviiliin päästyään Niko on pahoitellut tapahtunutta ja ilmoittanut pyytävänsä Mariannelta anteeksi, kun he tapaavat ohjelman jälkeen. Talossa 45 päivän ajan asuneen Nikon mukaan tuotantoyhtiön tekemä häätöpäätös oli oikea.

VC12244000899371224400089937 

BB-Niko loukkaantui ja kiidätetään sairaalaan? Antti syyllinen!Big Brother -talossa tapahtui iltapäivällä loukkaantuminen, kun Niko sai yllättäen suurehkon haavan takamukseensa. BB-Andreas antoi hänelle ensiapua ja totesi, että haava tarvitsee “isoja tikkejä”.

- Haava on kaksisenttinen ja se on ihan auennut. Se on tikattava. Se on ihan nätti viilto, joka on auennut, Andreas päätteli.

Asukkaat ihmettelivät haavan syntyä ja veikkasivat ensin tikkua sen aiheuttajaksi. Lopulta Nikon istumapaikalta löytyi teräviä lasinpaloja. Pian selvisi, että ne olivat peräisin peilistä, jonka talosta eilen häädetty BB-Antti potki rikki viikkotehtävän päätteeksi.

Niko on parhaillaan päiväkirjahuoneessa saamassa hoitoa. Vielä ei ole varmuutta voidaanko haava tikata kiinni paikan päällä vai joudutaanko Niko kiidättämään talon ulkopuolelle sairaalaan